Freia arbejdede 32 år på McDonalds – chefens afskedsgave rører tusindvis til tårer

Rigtig mange danskere arbejder på den samme arbejdsplads i flere år. Fordi man bruger så mange timer på arbejdet, er det vigtigt at være et sted, hvor man føler sig værdsat og forholdene er gode. Som medarbejder skal man kunne gå glad på arbejde – helst hver dag.

Hvis man arbejder det samme sted i 32 år eller mere, kan de færreste dog komme uden om at opleve enkelte dage, hvor motivationen eller humøret ikke er i top. Men Freia David, en kvinde med særlige behov, er et helt unikt tilfælde. I over tre årtier på McDonalds har hun altid udvist loyalitet og energi.

Freia krævede aldrig noget. Hun var taknemmelig for sit arbejde, og derfor blev hun overrasket, da hun skulle på pension og fik en afskedssalut, som nu rører tusindvis til tårer.

Hyldet for sin særlige indsats
Alle, som har været sit arbejde tro i 32 år, fortjener et ordentligt farvel, når det er på tide at takke af. Det gælder ikke mindst for Freia David, som arbejdede hårdt på en McDonalds i den amerikanske stat Massachusetts i tre årtier.

Facebook/Charles River Center

Freia, som har Downs Syndrom, fik arbejde hos fastfood-kæden som 20-årig. Mange havde og har stadig fordomme om diagnosen, men Freia beviste, at de tager fejl. Gennem 32 år var hun altid motiveret til at arbejde, og da det var tid til at stoppe på restauranten, fik hun den afsked, hun virkelig fortjente.

Til ære for hende havde hendes kolleger og chefer sat et stort skilt udenfor McDonalds, hvor de bød folk indenfor for at fejre Freias pension.

“Hun er elsket og respekteret af alle vores ansatte, vores kunder og alle, der nogensinde har været i kontakt med hende,” fortæller restaurantejeren Timothy McCoy.

Foto: Facebook/Charles River Center

Ud over et surprise party med masser af gæster blev Freia hyldet med et diplom for hendes præstationer og en hyldesttale.

Foto: Facebook/Charles River Center

Del gerne, hvis du blev rørt over, at Freia fik den fine afsked, hun fortjener.